Contactgegevens NL Jobs
Tuindersweg 49 2676 BD Maasdijk
T 0174-526590 F 0174-526591
E info@nl-jobs.com
SNF ABU SVG

Betrouwbare partner

Certificeringen en lidmaatschappen
Stichting Normering Arbeid (SNA) toetst uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk volgens de normen van NEN 4400-1. NL Jobs is hiervoor gecertificeerd en staat geregistreerd.
 

 

 

NL Jobs Holland B.V. is ook al jaren achtereen voor VCU gecertificeerd. Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties (VCU) is een systeem voortgekomen uit VCA en is daar ook op gebaseerd. VCA betekent veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het behelst een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu). Ook VCU is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem (VG is Veiligheid en Gezondheid), maar dan speciaal voor uitzendorganisaties. In tegenstelling tot VCA richt VCU zich uitsluitend op veiligheid en gezondheid en niet op milieu.

 

 

We zijn aangesloten bij VIA, de vereniging van experts in de Internationale Arbeidsbemiddeling. De VIA-voorwaarden zijn: een professionele, humane en zorgvuldige behandeling van werknemers. Zorgvuldig werven van medewerkers in land van herkomst, fatsoenlijk introduceren in onze samenleving en goed huisvesten. En VIA-leden bieden hun opdrachtgevers zwart op wit belangrijke zekerheden.

 

Opleiding via Erkend Leerbedrijf
Opdrachtgevers die hun uitzendkrachten goed willen scholen, worden door NL Jobs gefaciliteerd. In samenwerking met Terra Opleidingen/ROC Midden Nederland kan een erkende 1-jarige MBO-opleiding Arbeidsmarkt gekwalificeerd Assistent Voedsel en Leefomgeving (AKA) worden aangeboden. Opdrachtgevers dienen in het bezit te zijn van de bij Aequor geregistreerde erkenning als Leerbedrijf.