Contactgegevens NL Jobs
Tuindersweg 49 2676 BD Maasdijk
T 0174-526590 F 0174-526591
E info@nl-jobs.com
SNF ABU SVG
<- terug naar het overzicht

De lijnen zijn kort en problemen worden snel en goed opgelost

Robbert de Jong

Bedrijfsleider bij Looije Tomaten

Ik ben bedrijfsleider bij Looije Tomaten in Maasdijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van tomaten. Voor dit werk wordt maken we gebruik van uitzendkrachten van NL. We werken al een paar jaar samen met NL en het bevalt ons vanaf dag 1 goed. Natuurlijk is er wel eens wat, maar dat wordt altijd opgelost. Ik vind het belangrijk dat de mensen op tijd aanwezig zijn en dat ze met een positieve instelling aan de slag gaan. Door het flexibele vervoer van NL in kleinere auto's is dit altijd prima voor elkaar.

Wat betreft een uitzendbureau vind ik het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Daarom zijn de wekelijkse bezoeken van NL aan het bedrijf ook erg prettig. De uitzendkrachten kunnen hun verhaal kwijt en ik overleg zelf ook nog even met de job-mate van NL. Zo blijven de lijnen kort en worden problemen snel en goed opgelost.

Een ander belangrijk punt is voor mij de efficiëntie van een uitzendbureau. Het beperken van de kosten is tenslotte voor ieder bedrijf van levensbelang. Daarom is het goed dat NL de processen verregaand geautomatiseerd heeft. Het over en weer digitaal aanleveren van gegevens, die automatisch in de systemen kunnen worden ingelezen is daarbij een belangrijke plus van NL.

Al met al verstaat NL de taal van ons als tuinders. Dat zie je terug in alles.