Agentie de recrutare

De ce să lucrezi pentru o agenție de muncă te avantajează!

Căutați un loc de muncă în străinătate? Vrei să lucrezi în Olanda? Ar trebui să luați în considerare agenții de recrutare din Olanda. NL Jobs este o agenție privată de muncă olandeză care oferă o mare varietate de oferte de muncă. Aproximativ 40% din muncitorii temporari stau la locul lor de muncă mai mult de un an, lucrând în medie 30 de ore pe săptămână. Jumătate dintre lucrătorii temporari lucrează chiar și cu normă întreagă. Sună incredibil, nu? Vreți să aflați mai multe despre agențiile de recrutare și ce poate NL Jobs sa va ofere? Această pagină vă va oferi toate detaliile privind munca în Olanda!

De ce companiile lucrează cu agenții de recrutare?

Te întrebi de ce există în Olanda atât de multe companii care doresc să lucreze cu agenții de lucru? Răspunsul este destul de simplu. Mulți angajatori preferă flexibilitatea oferită de contractele pe durată determinată. În ceea ce privește contractele de muncă regulate, angajatorii și angajații pot conveni asupra unui maxim de trei contracte pe durată determinată; durata totală a contractului combinat nu poate depasi 24 de luni. Acest lucru va da companiei dar și angajatului mai multă claritate cu privire la modul de avansare în viitor.

Cum poți să știi că o agenție de muncă este de incredere?

Cu ajutorul unei agenții de recrutare de încredere, veți avea acces la o mare rețea de companii. NL Jobs a fost activă timp de 13 ani și a adunat un număr mare de clienți în acești ani productivi. Există mai multe modalități de a verifica dacă o agenție de muncă este de incredere. Cel mai important factor este faptul că o agenție de recrutare este membră a unei federații, cum ar fi ABU. ABU a fost principalul reprezentant al agențiilor private de ocupare a forței de muncă din Olanda din 1961. Când căutați un loc de muncă în Olanda, asigurați-vă întotdeauna că ați verificat pagina de certificare a acelei agenții de recrutare.

De ce a lucrezi pentru o agenție de recrutare te ajută?

Jobs NL este o agenție care este membru al ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), ceea ce înseamnă că veți lucra în conformitate cu regulile și reglementările Flexwet. Această lege constă în trei faze: faza A, faza B și faza C. În faza A veți lucra cu un acord care durează 78 săptămâni lucrate. În faza B veți avea un contract pentru maximum 6 perioade fixe, cu o durată totală de 4 ani. În ultima fază există un contract pe durată nedeterminată cu agenția pentru ocuparea forței de muncă. Ce înseamnă asta? După cum puteți vedea, durata totală a fazelor A și B este de 5,5 ani. Aceasta înseamnă că puteți lucra cu 3,5 ani mai mult pe contracte flexibile prin intermediul unei agenții de muncă comparativ cu un angajator obișnuit, ceea ce creează o situație avantajoasă pentru compania, agenția de muncă și mai ales pentru dumneavoastra, angajatul.

Agenții de recrutare din Olanda - Beneficii

Lucrând printr-o agenție de recrutare din Olanda nu este doar o metodă flexibilă de lucru, ci și vă oferă posibilitatea de a construi o experiență de lucru interesantă și diversă pentru CV-ul dvs. Prin obținerea mai multor experiențe de lucru, veți putea naviga prin locuri de muncă mai potrivite, care se potrivesc preferințelor dvs. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că lucrați în sectoare de muncă unde există întotdeauna muncă. Mai mult, o agenție de muncă vă poate informa și despre ultimele evoluții și vă oferă acces la rețeaua lor pentru a vă găsi un alt loc de muncă.

Ce puteți aștepta de la NL Jobs?

Pe lângă faptul că aveți grijă de nevoile dumneavoastra de transport și de cazare, vom acționa în multe alte lucruri importante. Puteți conta pe noi pentru a vă asigura că veți lucra într-un loc de muncă solid și veți obține asigurarea medicala olandeză. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la incertitudinile angajatorului, deoarece fiecare ofertă de locuri de muncă este analizată pe larg de noi înainte de a ajunge pe site. Scopul nostru principal este să ne asigurăm că vă facem fericiți pe dumneavoastra și pe clienții noștri. Ne așteptăm să fii dispus să lucrezi și să fii gata să acționezi.

Aveti vreo intrebare?

Dacă aveți întrebări speciale sau aveți întrebări care nu au răspuns încă, puteți să vizitați pagina Întrebări frecvente sau puteți să apelați pe unul dintre angajații noștri pe numărul de telefon: 0725659880/ 0725659840/ 0799878344/ 0738874888/ 0733998445

Este, de asemenea, posibil să ne trimiteți un e-mail: satumare@nl-jobs.com bacau@nl-jobs.com pitesti@nl-jobs.com 

Căutați o muncă în străinătate în Olanda?

Căutați o muncă în Olanda? Atunci, vă rugăm să vă înregistrați pe site sau să ne sunați. Lucrand impreuna, vom gasi cea mai buna optiune pentru toata lumea. Suntem încântați să primim înregistrarea sau telefonul. Sperăm să vă vedem la NL Jobs!

Noi folosim cookies pentru a monitoriza preferințele Eu ințeleg Dezactivare Cookies