Întrebări frecvente (FAQ)

1. Inregistrare

Cum ma inregistrez la NL Jobs?

Puteti sa va inregistrati la NL Jobs pe www.nl-jobs.com/registerSunteti de asemenea binevenit in oricare din oficiile noastre, angajatii NL Jobs va pot ajuta cu acest lucru (inregistrarea). Adresele birourilor noastre pot fi gasite la adresa www.nl-jobs.com/contact. Dupa inregistrare va vom contacta cat mai curand posibil, imediat ce va putem oferi job-ul potrivit.

De ce documente am nevoie sa ma inregistrez?

Trebuie sa fiti posesor al unui document de identitate valabil in UE, carte de Identitate sau pasaport. In momentul in care va oferim contract, droom de asemenea sa avem copii dupa:

- Confirmare a inregistrarii dumneavoastra RNI (BSN-numar fiscal)

- Debit card

- Asigurare  de sanatate

Am lucrat inainte pentru NL Jobs, trebuie sa ma inregistrez din nou?

Nu, dosarul dumneavoastra este in baza noastra de date. Daca doriti sa va intoarceti puteti contacta birourile noastre telefonic sau prin e-mail. Datele de contact ale oficiilor noastre pot fi gasite pe www.nl-jobs.com/contact

M-am inregistrat deja, dar inca nu este nici un loc de munca disponsibil. Ce trebuie sa fac?

Asigurati-va ca NL Jobs are tot timpul datele dumneavoastra de contact corecte. Este de asemenea bine sa cunoasteti experienta dumneavoastra de munca, astfel NL Jobs va poate gasi un loc de munca potrivit. Daca nu ati fost contactat/a inca, puteti presupune ca momentan nu a fost gasit un loc de munca adecvat. Desigur puteti oricand sa ne contactati in legatura cu progresul in a va gasi un loc de munca potrivit.

2. Transport

Cum este aranjat transportul spre Olanda?

NL Jobs intermediaza intotdeauna transportul la locatia dumneavoastra in strainatate catre Olanda, daca doriti. Birourile posturilor NL Jobs din Polonia, Romania, Moldova si Letonia au un acord cu companiile de transport cu autocarul sau microbuzul. In timpul vizitei dumneavoastra sau a contactului telefonic cu birourile, personalul NL Jobs va poate oferi mai multe informatii despre posibilitati.

Cum este aranjat transportul catre munca?

Daca sunteti rezidentul unei locuinte NL Jobs, transportul va va fi de asemenea asigurat. NL Jobs are mai multe autoturisme, care pot fi utilizate pentru naveta gratuit. Daca sunteti in posesia unei masini personale, veti vedea daca sunteti eligibil/a pentru indemnizatia de deplasare.

Cum lucreaza NL Jobs cu costurile de transport?

NL Jobs respecta toate legile si reglementarile aplicabile in Tarile de Jos in ceea ce priveste costurile de transport. La inceputul contractului veti fi evaluat daca aveti dreptul la indemnizatia de deplasare. Cheltuielile de calatorie sunt platite in acelasi timp cu salariul saptamanal.

3. Locuinte 

Ce fel de cazare oferta NL Jobs?

NL Jobs ofera diferite de cazare. De exemplu, NL Jobs gestioneaza hoteluri, case, apartamente si pensiuni. Cand se planifica, se ia in considerare distanta de la locatia de cazare la locul de munca, aceasta distanta este incercata sa fie cat mai mica posibil. In timpul sederii dumneavoastra este posibil sa va mutati, acest lucru se poate intampla atunci cand incepeti sa lucrati pentru o alta companie dintr-o alta locatie, sau alte motive pentru care planul trebuie facut asa. Desigur NL Jobs incearca sa tina numarul acestor mutari cat mai mic. Toate spatiile de cazare ale NL Jobs indeplinesc normele de calitate a locuintelor (SNF – Stichting Normerking Flexwonen). Aceasta fundatie aproba in fiecare an daca locatiile de rezidenta ale NL Jobs indeplinesc cerintele stabilite de acestea. 

Cate persoane locuiesc intr-o casa si cate persoane stau intr-o camera?

Numarul de persoane pe locatie variaza foarte mult. De exemplu, exista locatii de rezidenta care anterior au fost utilizate ca hoteluri, exista loc uneori pentru mai mult de 100 de persoane. Numarul de locuitori din apartamente sau case este mult mai mic. In majoritatea camerelor sunt gazduite doua persoane, dar unele camere pot gazdui mai multe persoane, care de asemenea variaza in functie de locatie. NL Jobs se bazeaza pe cerintele stabilite de SNF (Stichting Normerking Flexwonen)

Care sunt costurile pentru locuinte?

Consturile de cazare la NL Jobs in 2020 sunt de €95,00  pe saptamana.

Ce se intampla cu camera mea cand merg in vacanta?

Aveti de ales. Puteti alege sa inchiriati (rezervati) camera pe durata absentei dumneavoastra, NL Jobs va ocupa acest loc pentru dumneavoastra si va puteti intoarce cu siguranta la aceeasi cazare, in aceeasi camera si in acelasi pat. Puteti lasa obiecte personale in camera pe durata absentei dumneavoastra. Puteti de asemenea sa alegeti sa nu inchiriati (rezervati) camera pe durata absentei dumneavoastra, sansa sa fiti planificat intr-o alta locatie, camera, dupa absenta dumneavoastra este mai mare.

4. Munca 

Ce fel de munca ofera NL Jobs?

NL Jobs ofera o gama larga de locuri de munca. Multe din aceste locuri de munca sunt in Horticultura, Agricultura, Productie, Logistica si Tehnologie. Pentru o oferta de lucru actualizata, cel mai bine este sa contactati cel mai apropiat birou pentru dumneavoastra. Datele de contact pot fi gasite aici : www.nl-jobs.com/contact

Cum pot gasi mai multe informatii despre munca pe care o voi face?

Angajatii NL Jobs va pot oferi cele mai bune informatii, deoarece au informatii  actualizate de la fiecare client NL Jobs. Puteti de asemenea sa consulati pagina de impresii a NL Jobs si a canalului YouTube unde veti gasi imagini informative. 

Pagina de recenzii: www.nl-jobs.com/impressies

Canalul YouTube: www.youtube.com/user/nljobs

5. Contractul 

Ce fel de contract primesc?

 NL Jobs lucreaza cu sistemul de faze elaborat de asociatia comerciala ABU. In ghidul personalului NL Jobs gasiti mai  multe informatii despre functionarea acestui sistem si puteti afla cat timp poate dura fiecare contract. Daca lucrati pentru prima data pentru NL Jobs, veti primi un contract de faza A, un contract pe o perioada limitata de maximum 78 de saptamani lucrate. Cand acest contract este finalizat, veti primi un contract de faza B, acest contract se poate incheia de maximum 6 ori, pentru o perioada de maximum 4 ani in total. Acesta este urmat de un contract de faza C, un contract pe o perioada nedeterminata. Prin urmare puteti utiliza maximum 5,5 ani; prin intermediul sistemului de faze obtineti contracte pentru o anumita perioada de timp.

Ce informatii pot gasi in contractul meu?

Lucrătorul temporar primește 3 documente importante pentru contractul de muncă cu NL Jobs. Acestea sunt contractul temporar de muncă, confirmarea angajării temporare și ghidul de personal. In contract puteti gasi durata acestuia pentru angajat/angajator. Acest contract este semnat de ambele părți. Termenii și condițiile de angajare pentru clientul specific sunt incluse în confirmarea angajării temporare. Gândiți-vă la salarii, mărimea locurilor de muncă, locurile de muncă, suprataxele, contractul colectiv, angajatorul, etc. Acest lucru poate varia de la un client la altul. Ghidul de personal conține diferite alte informații relevante privind ocuparea forței de muncă. Aceste documente împreună formează acordul dintre NL Jobs și Angajatul temporar.

Cum imi pot anula contractul?

Dacă doriți să încetați să lucrați pentru NL Jobs, veți informa persoana dvs. de contact în acest sens în timp util. Preferabil cu o lună înainte de expirarea contractului dvs. de muncă temporară. Dacă doriți să nu mai lucrați în timpul contractului dvs., aveți încă o perioadă de preaviz de o lună. Dacă nu respectați acest lucru. Nu acceptăm anulări verbale

6. Salariul 

Cand va fi platit salariul?

NL Jobs plateste salariul din saptamana precedenta in fiecare joi. Aceasta inseamna ca, daca incepeti sa lucrati in saptamana 1, veti primi salariul saptamanii 1 in saptamana 2. In aproape toate cazurile aveti salariul in contul dumneavoastra cel tarziu vineri.

Unde pot gasi statul meu de plata sau declaratia venitului anual?

Statele de plata si declarariile de venit anual va vor fi trimise prin Plan 4 Flex. Statul de plata il primiti in fiecare joi, prin care primiti o suma de bani de la NL Jobs. Daca nu se efectueaza nici o plata, nu se transmite nici statul de plata. Declaratia venitului anual se transmite o data pe an, la inceputul anului. Declaratia venitului anual ofera un rezumat al anului precedent.

Dar rezervele?

Noi, ca si firma, rezervam bani, pentru dumneavoastra, pentru diverse lucruri. De exemplu banii de concediu, orele de concediu sau concediu extra-legal (zile libere platite in caz de inmormantare,casatorie etc). Aceste rezervari sunt vizibile pe statul de plata. Banii de concediu sunt platiti intotdeauna in prima saptamana a lunii iunie. Va puteti lua zile libere atunci cand doriti liber de la munca. Aceste rezervari asigura faptul ca veti fi platiti pentru acele zile libere. Când părăsiți locul de muncă la NL Jobs, rezervele rămase vor fi plătite în termen de 6 săptămâni de la părăsirea serviciului. Zilele de concediu extra-legal sunt platite normal, in cursul saptamanii.

Nu cred ca salariul meu este corect, ce pot face?

Daca nu sunteti sigur ca salariul platit de NL Jobs este corect puteti contacta coordonatorul/managerul de cont al NL Jobs. Acesta este persoana dumneavoastra de contact. Persoana de contact va fi prezenta in mod regulat la locul dumneavoastra de munca, dar poate fi contactata si prin telefon/e-mail. Specificati ce considerati  ca nu este corect (de exemplu numarul de ore lucrate). Apoi, este verificat daca aveti dreptate si intr-un scurt timp primiti raspuns. Daca intr-adevar aveti dreptate, se va face o corectie la urmatorul salariu.

7. Comunicarea

Cu cine ar trebui sa intru in contact si pentru ce?

NL Jobs are un numar mare de angajati permanenti, care au un interes comun : angajati temporari fericiti. Cu toate acestea nu toata lumea este in masura sa raspunda la toate intrebarile dumneavoastra, deci este important sa va adresati persoanelor potrivite. Pentru a face situatia cat mai simpla pentru dumneavoastra am indicat mai jos persoanele potrivite sa raspunda intrebarilor dumneavoastra:

Angajati NL Jobs                                                                                            Subiect

Coordonator/Manager de cont                                        Statul de plata, salariul, concediul, munca, planificarea, problemele personale si alte intrebari

Manager de locuinte                                                       Tot ceea ce se refera la locuinta oferita de NL Jobs.

Telefon de urgență Westland:+31 6 10 19 69 25            Aportează bolnav și urgență

Telefon de urgență Noord-Holland: +31 6 30 87 34 90   Aportează bolnav și urgență

Telefon de urgență Zeeland:+31 6 10 34 25 11              Aportează bolnav și urgență

8.Vacanta/Concediu

Cum pot trimite o cerere de vacanta?

Consultati datele dumneavoastra de vacanta cu cel putin doua saptamani inainte cu coordonatorul sau managerul dumneavoastra. Daca nu v-ati prezentat la munca fara sa raportati lipsa dumneavoastra, puteti fi sanctionat cu €50 pentru costurile produse. Joi, cu o zi inainte de a va intoarce in Olanda, trebuie sa confirmati si sa indicati cand ajungeti. Puteti face acest lucru sunand la numarul de telefon 0031174526595 intre orele 14:00-16:30.

Cand imi voi primi plata concediului de odihna si plata orelor de vacanta?

Banii de concediu sunt plătiti întotdeauna în prima săptămână a lunii iunie. Luați zile libere atunci când doriți o zi liberă de la serviciu. Această rezervare vă asigură că sunteți plătit pentru zi. Când părăsiți locul de muncă la NL Jobs, rezervele rămase vor fi plătite în termen de 6 săptămâni de la părăsirea serviciului.

Pot aplica pentru vacanta in timpul unei boli?

Da, puteți! Trimiteți cererea de vacanță administratorului dvs. de cont, după care aceasta este discutata cu consilierul / managerul de caz. Apoi, consilierul / managerul de caz va comunica medicul companiei, iar recuperarea și / sau reintegrarea dumneavoastră nu va fi împiedicată. În caz contrar, cererea dvs. va fi confirmată. Dacă medicul companiei indică faptul că vacanța dvs. poate fi un obstacol în calea recuperării sau reintegrării, cererea dvs. de vacanță va fi respinsă. Dacă nu sunteți de acord și totuși renunțați la acest sfat, aceasta poate avea consecințe asupra contractului dvs. de muncă temporară.

9. Boala

Cum trebuie sa raportez ca sunt bolnav?

Daca sunteti bolnav trebuie sa raportati la numarul de telefon de urgenta cu o ora inainte de inceperea lucrului. Nu vi se permite sa raportati acest lucru prin SMS, mesaj vocal, WhatsApp, e-mail sau altele. Sunteti raportat ca si persoana bolnava doar daca ati vorbit cu cineva si aceasta persoana v-a raportat efectiv ca si persoana bolnava. Nu puteti raporta personal ca sunteti bolnav? Raportul poate fi facut de altcineva. Cand raportati ca sunteti bolnav, asigurati-va ca aveti la indemana numarul de lucrator temporar. Stiti in prealabil activitatile pe care le puteti desfasura, plangerile legate de munca, pentru cat timp considerati ca veti fi absent/a.Veti fi intrebat/a de asemenea daca angajatorul poate face ceva pentru a va ajuta. Dupa toate aceste informatii, vi se va solicita adresa unde va aflati in momentul respectiv si la ce numar de telefon puteti fi contactat/a. De asemenea este important sa se stie daca incapacitatea de munca este rezultat al unui accident in care o persoana terta este responsabila.Angajatul este obligat sa stea acasa in fiecare zi intre orele 10:00-14:00, pana cand consilierul de absenteism sau medicul ocupational al NL Jobs v-a contactat, v-a vizitat acasa sau ati primit o invitatie sa mergeti la ora de consultatie. NL Jobs de asemenea se asteapta sa contactati medicul general intr-o perioada rezonabila de timp si sa nu terminati procedurile de reabilitare, dar sa fiti de acord si sa urmati ordinea. Sunteti bolnav in alta tara? Atunci informati-ne in termen de doua zile. Noi va vom spune ce trebuie sa faceti. Daca medicul companiei solicita declaratiile medicale de la medicul dumneavoastra, trebuie sa furnizati aceste informatii medicului companiei.

Ce se intampla daca sunt bolnav/a?

Când sunteți bolnav, trebuie să vă raportați absența prin telefon la numarul de urgență din cauza bolii. Persoana cu care vorbiți la telefonul de urgență vă va adresa, de asemenea, o serie de întrebări, cum ar fi: Când vă așteptați să vă întoarceți la serviciu? Raportul va fi transmis clientului (companiei la care lucrati) și administratiei NL Jobs. Rămâneti acasă între orele 10:00 și 14:00, puteti fi sunat sau puteti fi vizitat la domiciliu. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna la dispoziție! Coordonatorul / managerul de cazuri de absenteism la NL Jobs vă va ghida în timpul perioadei de absență pentru a lucra împreună la o recuperare rapidă. Veți vedea, de asemenea, dacă puteți efectua munca personalizata adaptata la limitele dvs. (temporare). E posibil sa fiti invitat la medicul companiei la o oră de consultare într-o perioadă scurtă de timp. Medicul companiei va evalua în ce măsură vă puteți efectua propria muncă sau altă muncă. Sfatul său e important, ceea ce înseamnă că vom urma mereu sfatul. Este posibil să nu fiți de acord cu sfatul medicului companiei, aveți posibilitatea să solicitați un aviz de la UWV. Costurile sunt de € 100, și vor fi achitate de dvs. În timpul aplicării avizului expertului, dvs. și noi nu ne vom elibera de obligațiile noastre de a urma sfatul medicului companiei. Prin urmare, vom fi obligați să facem consultanța până când vom primi rezultatul avizului expertului. Conform Legii Gatekeeperului, în timpul absenței dvs., din cauza bolii sau a lipsei, toate activitățile vor fi planificate pentru a vă ghida cât mai bine în procesul de recuperare și reintegrare.

NL Jobs ofera asigurare medicala?

Da, asigurarea medicala de la Holland Zorg este disponibila la NL Jobs. Costurile sunt de 24.82 euro pe saptamana. Aceasta suma este dedusa automat din plata saptamanala. Atentie! O asigurare medicala olandeza este obligatorie pentru toti cei care lucreaza in Olanda. De acum nu mai este posibil să întrerupeți plata asigurării de sănătate pe perioada concediilor.

10. Pensia

Ce este pensia si am dreptul la aceasta?

Prin intermediul fondului de pensii al ABU, StIPP, acumulați pensie din momentul în care ați lucrat pentru noi mai mult de 26 de săptămâni și aveți vârsta de 21 de ani sau mai mult. În faza A, doar NL Jobs va plăti pentru aceasta, din faza B veți plăti, de asemenea, pentru dvs., dar veți acumula fond mai mare.

Pot sa-mi primesc pensia mai tarziu in tara de origine?

Dreptul la pensie continuă să existe chiar dacă vă întoarceți în țara de origine.

Unde pot gasi mai multe informatii despre pensia mea?

Puteti vizita site-ul web al furnizorului de pensii pentru mai multe informatii despre pensie: ww.stippensioen.nl . informatiile pot fi gasite in mai multe limbi.

11.Elevii si studentii

Pot lucra, ca student, prin NL Jobs?

Da, acest lucru este posibil. Este important să puteți dovedi că sunteți înregistrat cu un curs la zi. Pentru studenții dintr-o altă țară decât Țările de Jos, ei trebuie să aibă un ISIC. Acest lucru poate fi solicitat prin www.isic.nl

Cate ore pot lucra, ca student?

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au dreptul să lucreze în medie 40 de ore pe săptămână. Notă: numărul de ore în școală este de 40 de ore. Tinerii cu vârsta de 15 ani pot lucra de asemenea 40 de ore, dar în zilele în care vă aflați la școală, acest lucru poate fi de maxim 2 ore. Dacă aveți 13 sau 14 ani, puteți lucra maximum 35 de ore pe săptămână în timpul sărbătorilor școlare. Nu poți lucra într-o zi de școală. Pentru o explicație mai detaliată a programului de lucru, consultați: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/jongeren-en-werk

De asemenea, asigurati transport pentru elevi/studenti?

Aceasta depinde de acordurile incheiate cu angajatorul, NL Jobs. Inainte de a incepe sa lucrati, veti fi informat daca exista o oferta de transport de la NL Jobs. 

12. Statul de plata 

Când pot să îmi utilizez orele de concediu?

Utilizarea orelor de concediu se poate face numai în momentul în care nu ați lucrat cel puțin 1 zi (8 ore) (< 32 de ore). Solicitarea plății orelor de concediu se transmite prin intermediul persoanei de contact de la NL. Dacă trimiteți solicitarea printr-un e-mail la wyplata@nl-jobs.com nu veți primi feedback la aceasta. Asigurați-vă, deci, că întruniți cerințele pentru plata orelor de concediu, cel puțin 8 ore și un sold suficient.

Care este scopul legii WAS (privind combatere evaziunii comise de către angajatori)? 

Orice persoană care lucrează în Olanda are dreptul la cel puțin salariul minim. Cu alte cuvinte, angajatorul nu are dreptul să rețină sau să convertească nicio sumă din salariul minim; acest lucru este permis în ceea ce privește partea din salariu care depășește salariul minim legal, precum și în ceea ce privește prima de concediu de odihnă. Legea aceasta prevede o excepție privind reținerea costurilor de cazare și a costurilor pentru asigurările de sănătate. Interdicția privind reținerile nu este valabilă pentru taxele salariale și contribuția la fondul de pensii. În acest scop există o bază legală. 

Ce sunt costurile ET? = costuri extrateritoriale

Aceasta este o reglementare fiscală în baza căreia angajații care au domiciliul în străinătate și lucrează temporar în Olanda pot primi o indemnizație neimpozabilă.

În acest caz, un lucrător temporar renunță la o parte din salariul impozabil și primește, în schimb, o indemnizație neimpozabilă.

Se pot converti următoarele componente ale salariului impozabil:

 • zilele de concediu de odihnă peste minimul legal (plafonul maxim convertibil din zilele de concediu de odihnă peste minimul legal este de 81 %);
 • indemnizațiile pentru program de lucru neregulat și orele suplimentare (plafonul maxim convertibil din indemnizații și din orele suplimentare este de 100 %);
 • partea din salariu care depășește salariul minim legal (plafonul maxim convertibil din partea care depășește salariul minim legal este de 81 %).

Următoarele costuri ET sunt eligibile pentru conversie:

 • costurile de cazare duble;
 • transportul din și în Olanda;
 • costurile de întreținere suplimentare.
  • Costurile de întreținere sunt adesea mai mari în Olanda decât în țara de origine. Pe baza cifrelor din fiecare țară s-a calculat suma săptămânală maximă care poate fi plătită pentru costurile de întreținere suplimentare. 

Care este diferența dintre taxele salariale și tariful special?

Taxele salariale se calculează în funcție de orele lucrate. În tabelul alb cu salariul săptămânal, realizat de administrația fiscală, se vede exact ce trebuie plătit la fiecare salariu săptămânal brut.

Tariful special se calculează în momentul în care are loc o remunerare „specială”. Aceasta poate fi o primă/un spor de performanță sau plata rezervelor. 

Când se plătesc rezervele acumulate?

Plata banilor de vacanta este plătită săptămânal, împreună cu plata salariului săptămânal. Orele de concediu vor fi platite odată ce ați luat concediu sau ați plecat de la serviciu. Încercăm mereu să facem tot ce ne stă în putință pentru a vă îndeplini cerințele, dar, fără îndoială, vor fi și cereri pe care nu le putem îndeplini.

Unde îmi pot vedea suma acumulată pentru pensie?

În primele 26 de săptămâni lucrate nu se acumulează pensie. În săptămâna 27 se trece la contribuția de bază la fondul de pensii STIPP în cazul în care aveți cel puțin 21 de ani.

Angajatorul plătește această contribuție, deci sumele respective nu se regăsesc pe fluturașul de salariu. Rubrica „pns” din partea de sus a fluturașului indică prin „J” sau „N” (da sau nu) dacă sunteți înscris la fondul de pensii STIPP.

După 78 de săptămâni lucrate sau după trecerea la faza B, contribuția de bază se transformă în pensia „plus” de la STIPP. Din momentul respectiv, angajatul plătește și el un procentaj drept contribuție la fondul de pensie. 

13. Planificare

Cum sunt informat despre planificarea mea zilnică?

Puteți găsi planificarea dvs. zilnică în aplicația Plan4Flex pentru dispozitive mobile. Prin urmare, asigurați-vă că instalați această aplicație pe telefonul și/sau pe tableta dvs.

Ce este Plan4Flex?

Plan4Flex este un program de planificare. NL Jobs utilizează acest program pentru planificarea muncii, a transportului și a cazărilor.

De unde pot descărca aplicația Plan4Flex?

Descărcați aplicația folosind linkurile de mai jos.

Android:         https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ewings.app

IOS:              https://itunes.apple.com/nl/app/plan4flex/id1125677458?mt=8

Cum funcționează aplicația Plan4Flex?

NL Jobs a creat un manual Plan4Flex. Aici veți găsi toate explicațiile necesare despre instalarea, funcționalitățile și funcționarea aplicației. Descărcați aplicația aici:

https://www.nl-jobs.com/nl/downloads

Alegeți „Manualul utilizatorului Plan4Flex”

Unde găsesc datele mele de conectare pentru aplicația Plan4Flex?

Dacă erați deja angajat la NL Jobs în iulie 2020, ați primit datele de conectare prin e-mail la jumătatea lunii iulie. Dacă ați început să lucrați mai târziu de iulie 2019, veți primi detaliile de conectare prin e-mail cu puțin timp înainte sau după prima zi de lucru. Păstrați cu atenție aceste date!

Mi-am pierdut numele de utilizator pentru aplicația Plan4Flex, ce fac acum?

Numele dvs. de utilizator pentru aplicația Plan4Flex este numărul dvs. de lucrător temporar/salariat. Îl găsiți pe fiecare fluturaș de salariu, în partea din dreapta sus. Este vorba de ultimele 5 cifre care sunt indicate la „medew.nr”. De exemplu, 61400

Mi-am pierdut parola pentru aplicația Plan4Flex, ce fac acum?

În aplicație puteți alege „parolă uitată”. De îndată ce faceți clic pe aceasta, veți primi o nouă parolă la adresa de e-mail cunoscută de NL Jobs.

Nu am smartphone sau tabletă, cum pot verifica planificarea mea?

Puteți verifica planificarea și de la un computer. Sunt disponibile computere la birourile NL Jobs și adesea și în cantinele companiilor.

Vă puteți conecta folosind linkul de mai jos, cu datele de conectare pe care le-ați primit prin e-mail:

https://app.nl-jobs.com/P4Web/Login

 

14. virusul Covid-19 / Corona.

Ce reguli sunt urmărite de către compania NL Jobs?

Urmărim regulile sistemului de sănătate Olandez (RIVM).

Ce măsuri de igienă trebuie să iau pentru a preveni răspândirea (și obținerea) virusului?

 • Spălați-vă frecvent pe mâini și minim 20 de secunde. www.rivm.nl/hygiene/handen-wassen
 • Tuse și strecurați-vă în interiorul cotului și spălați-vă mâinile după el;

 • Utilizați prosoape de hârtie și aruncați-le într-o cutie de praf închisă după utilizare;

 • Nu strânge mâna;

Când rămân acasă?

Când va curge nasul și tușiți

ȘI

Cu unul dintre următoare 2 simptome:

 • Febra (febra este temperatura > 38 grade Celsius);

 •  În cazul în care ați vizitat o zonă cu risc de infecție in ultimele 14 zile sau ați avut contact cu persoane care au un diagnostic confirmat de infecție cu Corona. Verificați site-ul de la RIVM pentru cea mai recentă listă cu zonele de risc.

Într-unul din cazurile de mai sus, contactați întotdeauna departamentul de medicina al companiei NL Jobs. După consultare sau în caz ca sunteți nelămuriți, va puteți contacta medicul de familie sau GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst).

 

Cât timp trebuie să stau acasă daca constat simptomele aferente bolii?

Dacă nu aveți simptome sau febră timp de 24 de ore, vă puteți relua munca.

Având in vedere ca școlile și centrele de îngrijiri pentru copii sunt închise de guvern până pe 6 aprilie, pot rămâne acasă pentru a avea grijă de copiii mei?

NL Jobs și clienții săi lucrează în așa-numitul „sector vital”. Sunt exceptați copiii ai căror părinți lucrează în sectoare vitale permițându-le acestora să continue activitatea in scoli si centre de îngrijire. In consecința, nu ar trebui să aveți această problemă. Dacă școala sau centrul de îngrijire nu va poate supraveghea copiii, va puteți lua concediu (vakantiedagen). Dacă acest lucru nu este posibil pentru dvs., atunci „concediul fără plata” este soluția de care va puteți folosi.

Ce pot face când centrul de îngrijire sau școala cere o declarație despre sectorul vital?

Puteți cere o declarație de la departamentul de resurse umane trimițând un mail la:hr@nl-jobs.com. Vă rugăm ca atunci când faceți o astfel de solicitare, sa furnizați următoarele date: numele, adresa și data nașterii.

Pot figura bolnav in sistem când copilul meu este bolnav?

Dacă nu sunteți bolnav, nu puteți fi trecut ca bolnav. Dacă nu puteți lucra acasă, puteți utiliza „concediu de urgență” pentru a vă asigura îngrijirea pe timp de zi, pentru copilul dvs. După aceasta, vă reluați munca.

Este posibil să schimb sau să anulez solicitarea mea pentru concediu / vacanță?

Da, este posibil să schimbați sau să anulați solicitarea.

Am o altă întrebare despre virus, ce ar trebui să fac?

Contactați-ne prin e-mail sau telefon.

Noi folosim cookies pentru a monitoriza preferințele Eu ințeleg Dezactivare Cookies