Nieuwsberichten

Uitbetaling rondom feestdagen

Uw medewerking wordt op prijs gesteld!

De feestdagen staan weer voor de deur. Ook tijdens de aankomende feestdagen, willen wij er graag voor zorgen dat onze medewerkers op tijd hun salaris betaald krijgen. Wij vragen daarom uw aandacht voor het volgende. 

In de week van Pasen (week 16) ontvangen wij graag de urenstaten van week 15 uiterlijk op dinsdag 18 april vóór 12.00 uur. Wij zullen zorgdragen voor uitbetaling van de salarissen op donderdag 20 april.

In de week van Koningsdag (week 17) ontvangen wij graag de urenstaten van week 16 uiterlijk op maandag 24 april vóór 12.00 uur. Wij zullen zorgdragen voor uitbetaling van de salarissen op woensdag 26 april. 

Gezien de beperkte tijd die wij deze beide weken hebben om onze uitzendkrachten te betalen, kunnen wij niet garanderen dat urenstaten die later binnenkomen dan hierboven aangegeven, nog voor de uitbetaling verwerkt worden.  

Voor nu wensen wij u fijne paasdagen!

Wednesday 12 April

NL Jobs in Fabulous 40

Uitzendbureau NL Jobs is dit jaar wederom opgenomen in de lijst van meest groeiende bedrijven in de flexbranche.

http://files.flexnieuws.nl/wp-uploads/2016/12/Fabulous-40-Flexbranche-2016.pdf

Mon 12 Dec 2016

Functieomschrijvingen bij scholierencontract

Per heden is het verplicht ook een functieomschrijving toe te voegen aan het scholieren contract. Deze is terug te vinden in 'Mijn NL'. Let hierop bij het aanleveren van contracten van scholieren. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze administratie via het nummer: 0174-526595.

Thu 27 Oct 2016

We use cookies to track usage and preferences I Understand Disable Cookies